Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GER ALDRIG UPP

rödögd, orakad, arg
ville vara ensamvarg
bort från jidder och flock
hem till penna och block
omsorg känns som ett hån
dunsta!
stick härifrån!
nordanvindens tribut:
inre köld utan slut

smila
lisma
gör rätt
bli en marionett
rycks det i någon tåt
ska du bära dig åt
koreografiskt korrekt
annars är det suspekt
här finns ingen respekt
du är blott ett objekt

nej, fram för fler etikettsbrott!
och kamp mot varje tradition!
inga gestaposvin ska
få släppas över bron
jag vill ha frihet att tro och tänka
ingen ockupation som tibet
här ska inga knektar kränka
min integritet


LARZ GUSTAFSSON 17/2 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-05 07:18



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Starkt fångar du känslan av att vara "fångad".

Eva
2008-12-06

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2008-12-05

    Tea Alex
Ja verkligen mkt ilska, men det är bra! Det kan vara förlösande med ilska ibland! Heja dig!
2008-12-05

  mare VIP
Din integritet...ditt liv...man får kämpa för det, även jag..
2008-12-05

  Svartsilver
Så mycket ilska, men ilska kan vara bra
som denna text.
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP