Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vill aldrig vara något annat än extremist, seterist, fundamentalist och fanatiker. Har du problem med det så är det DITT problem Inte mitt.


EXTREMIST

jag slits mellan
ytterligheter
som järnfilsspån
dras till magneter
och uppnår jag
stabilitet här
så störs
självutnämnda
profeter

min rymd
flammar starkt
av kometer
i den
finns det inga
raketer
här finns bara
VILDA planeter
bebodda av
apologeter

LARZ GUSTAFSSON
080417-18




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-05 07:26



Bookmark and Share


    Tea Alex
Apologeter? Vad betyder det?
2008-12-05

  mare VIP
Det är ditt liv...känslor, ingen annans......
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP