Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tabula rasa

gnistrande vit
sprakande röd
eller kanske lejongult

vad väljer du
för ditt
tabula rasa

filosofa
poesia
sen vilt

konsten
är hjärtats språk
som tolkas med ord

inte konstigt
det blir
fel ibland




Fri vers av Sandvargen
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-05 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen