Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten skaver


osminkad
naken
verkligheten skaver

är lika rå
som vädret utanför
ingen vän jag haver

som kramar
smeker
säger honungslena ord

natten
kom fort
med min ouppnådda lord

jag kuvar
slingrar åtråfylld kropp
kring dimman som försvinner

skynda
skynda
jag kanske hinner ...




Fri vers av Sandvargen
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-05 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen