Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är inte en dröm, det är min verklighet


Det är väldigt svårt att hitta passande rubriker till sanningen



Varthän solnedgången leder mig

Är vad jag kallar hem




Övriga genrer av twothousandmiles
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-03 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles