Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GLITTER I SNÖN


det var sommar -79
och vi möttes på en strand
på väg in i eld & lågor
på väg ut ur tonårsland
sedan köpte jag kassetten
fyllde hjärtat med musik
det blev många drömmarnätter
med elektrisk romantik



minnet finns kvar
som glitter i snön
fnitter vid sjön
och glitter i snön



vintern gnistrade på gatan
nu var vi på tumanhand
det var underbart att prata
och att värmas av din brand
dessa långa promenader
det fanns hopp men det var grymt
jag skrev kärleksbrev i snön och
hoppades få se en skymt



ett decennium tog slut
under stjärnorna jag såg
en förändrad man steg ut
livet var hans enda drog
pojkar kom och pojkar gick
ingen utav dem var jag
stark var drömmen som jag fick
men själv var jag alltför svag


LARZ GUSTAFSSON 13/11 2006






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-06 09:31



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Kärlek i det fördolda...får känslan av att vara för svag att visa sina riktiga känslor. Kanske rädsla för det svar eller den respons man får..Men dessa tider finns för evig i minne..
Fint skildrat av dig/b
2008-12-06

  mare VIP
Bra skrivet.....liv av minnen, vi alla bär.....
2008-12-06

  Elaine.S VIP
Då och nu, så ofta man kan undra vad som kunde blivit, men en del minnen är guld värda..
2008-12-06

  Miss Mod
Alltså, det är så på pricken, Du skriver helt enormt!!
Läser med berusning-förtjusning.
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP