Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då huden är en vidsträckt öken...

Två sidor av samma mynt.




Höftkam


 

I

Ensamhetens vind
över höftkammens rundning
brännande längtan



II

Tvåsamhetens storm
över höftkammens välvning
tilltar i skrevan

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 520 gånger
Publicerad 2008-12-07 11:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin idé med hud som öken - tycker bäst om den första varianten, den andra känns lite väl grusig ...
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H