Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatlyktor

 

Under gatlyktor
av vintergatans stjärnor
vandrar du ensam

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 496 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-14 15:48



Bookmark and Share


  Fuyoh
efter att ha läst din fina haiku dök ett eget ögonblick upp...

ensam
under vintergatan -
gatlykta

/Magnus
2009-04-23

  noname_realmind
Gillar denna...
2009-01-10

    ej medlem längre
Fungerar på flera plan, människan i kosmos och den ensamme vandraren. Inger mig en känsla av melankoli ...
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H