Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett kort eller långt farväl

 

Du säger jag är svår,

jag blundar,

 

låter natthimlen spegla sig i mina ögon,

 

och undrar vad du menar




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 272 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-06 22:45



Bookmark and Share


  Paedur
:D
2008-12-07

  aol
ja vad menar han gillas
2008-12-07

    Maria Malm
Ja, det där med personkemi och förståelse är svåra saker.
2008-12-07

  drakbruden VIP
Sitter med ett leende på läpparna. Gillar!!
2008-12-07

  Ulf Lagerholm
en vacker text som spinner kring detta med olika personliga utgångspunkter, hur en tänkt samhörighetskänsla krackelerar

skrattade gott åt;



"låter natthimlen spegla sig i mina ögon,



och undrar vad du menar"


ofta är det livgivande med självironi
2008-12-06

  Carola Zettergren
UNDERBART BRA!
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund