Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


REGINA

regina, jag saknar ord
jag har redan använt de flesta
ja, ord har ju blivit mitt bord
och jag har förbrukat de bästa
så värdig, så stolt, så tyst
som en farah dibah, soraya
jag flyttar min blick till din byst
och känner mig som en piraya
jag får inte känna så
jag dras till det illegitima
vi är paralleller, vi två
och såna blir aldrig intima

LARZ GUSTAFSSON

080714




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-07 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP