Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skadat tillit är en fågel ständigt på flykt

 

Mellan en kvinna och man

som tänker och tror sig tänka

vilar sista kyssen brännande

en påminnelse om ett svek

större och långt vidare än

hon från början anade

 

hon längtar till och med hans skugga,

dem som täckte och förlamade

en krumbukt varelse på hans rygg fastnaglad

 

intet går om intet när det inte ges

utrymme att växa och gro

idag sådde hon två nya frön

ett var tillit ett var hopp

 

tänk att tystnaden kan tala

så högt och ihärdigt

att hjärtat kan begära det omöjliga...

 

 

ett var tillit ett var hopp

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-09 17:17



Bookmark and Share


    Jnåt
som mörk choklad.
p.s. tillit på flykt är en skadad fågel. förhoppningsvis inte ständigt.
2008-12-11

  Lena Renman
Vackra ord om det som önskas så...
Applåder
lena
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund