Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GENOM BLÅSIG APRIL



ska vi gå genom blåsig april
och ta våren i famn en gång till?
ska vi vädra ut luften från förr
genom fönster och vidöppen dörr?
låta vårvinden blåsa rent hus
låta vårsolen kasta sitt ljus
över mörka och nedkylda vrår
dit neon aldrig någonsin når?

ska vi tända ett bål i april
bränna bråte från tid som stått still?
vi tar stjärnorna tur & retur
i en sprakande, gnistrande skur
du är rödblommig, lycklig och grann
jag blir din starke vårvärmeman
ska vi vandra i solig april?
kom och möt mig på stan om du vill...

LARZ GUSTAFSSON 10/12 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-10 12:01



Bookmark and Share


  Marie Å
Fint skrivet...
Härliga rader som jag tycker andas ljus och hopp.... vilken inbjudan....
2008-12-10

  anits VIP
Så fint du skriver, det får mig
att längta tills vintern är slut,
våren och värmen som väntar
2008-12-10

  mare VIP
Mycket fin läsning !
2008-12-10

  Måna N. Berger
En gnistsprakande, vårvärmande protestsång i midvintermörkret!
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP