Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GATORNAS SÅNG

gatornas sång slår emot mig
med oförminskad intensitet
svart ligger gatan i värmen
lockande, dallrande, het
just här begravdes mitt hjärta
stenläggningen ekar slag
minnen marterar mitt sinne
vildvuxna vyer tar tag
gatornas sång vill jag sjunga
en oförfalskad ursprungsversion
även när stegen känns tunga
vill jag förmedla en ton
till alla frusna flanörer
som ingen orkar förstå
jag både ser er och hör er
fast sorgen kramat mig blå
men jag kan frambringa toner
med denna rosslande bas
sända i siden från zoner
där allting falskt slås i kras

LARZ GUSTAFSSON

19/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-12 07:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, sjung på !!
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP