Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTERTÄNKSAM

du var eftertänksam i mängden
tänkte längre än de andra gjort
därför vinner du, min vän, i längden
även om du brinner extra fort
du föll inte in i flabb och yta
ville inte bli en marionett
du har gjort ditt val
du vägrar byta
kom, så går vi
allting känns så rätt
ett café där vi kan tala ostört
är precis vad vi behöver nu
jag vet om ett bortom horisonten
och det stänger inte förrän sju
allt det där som har gjort ont och plågat
allt det där som du har grubblat på
som du aldrig nånsin vågat fråga
för att världen är så cyniskt rå
låt alltsammans komma som ett pärlband
för du är i trygga händer nu
glöm guevara, hammaren & skäran
här finns bara Gud och jag och du
tystnadsplikten är min hederskodex
sanningslidelsen min sensmoral
jag har ingen rolls royce eller rolex
men förtroendet som kapital

LARZ GUSTAFSSON
080612




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-13 08:08



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Instämmer i Jack´s kommentar...mycket bra skrivet!!
2008-12-13

  Jack E. Gladh VIP
Här delges sannerligen en värme och kamratlighet kombinerad med ödmjukhet i enastående ordval. Lättläst. Lättförståeligt. Utstrålar mänsklig mogenhet. Bravo!
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP