Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MJÖLK & HONUNG

främling byggde
bro mot lycka
lite märkligt
kan man tycka
tacksamhet
vill jag uttrycka
ingen kan
min skatt bortrycka

ofta sträcker vi oss efter
tillfälliga terapeuter
hungerskriet är obändligt
vårt behov av tröst oändligt
när jag mördades av bluesen
sände saron skyndsamt rosen

negev blommar
när hon går där
hebron lyser
när hon står där
sådde jag ett frö
av tro?
mötte du din
salomo?

LARZ GUSTAFSSON

080612




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-13 08:34



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Gillar titeln , och sådär blir det ibland
att det finns någon som kan styrka och trösta ibland milt som "mjölk och honung"
2008-12-13

    ej medlem längre
Jättefint!
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP