Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själviskhet

livet lär mig den hårda vägen
att jag har varit självisk
att jag så lätt faller tillbaka
i min självömkan
jag måste ur gamla nötta banor
det gnisslar i mig
jag måste smörja maskineriet med hopp
och tacksamhet över vad jag har
Nu!




Fri vers av Arwen
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-15 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen