Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligheternas möjligheter

Jag har förlorat mina armar
jag har förlorat mina ben
alliansen vill att jag ska försörja mig som orator

men det är inte så lätt när man lider av afasi




Fri vers av pe
Läst 568 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-15 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Satirisk klang i denna.
Jag förstår så väl hur du känner.
Det är inte lätt att leva med handikapp oavsett form.
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

pe