Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejda dina tårar


Ska jag leva
här och nu
är det jag
som bestämmer
ödet är inte kommen
hon ska också leva
jag ska också leva
även apotekaren ska leva
mamma jag kommer att
besöka dig varje vecka med
liljekonvaljer jag kommer aldrig att
glömma dig.



© Emilia Berg




Fri vers av Emilia Berg
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-16 01:44



Bookmark and Share


  Ellan
Vacker, vad mer kan sägas..
kram Ellan
2008-12-21

  anits VIP
Vackert och berörande
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg