Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEUNDRANSVÄRD

gör det någonting
om jag beundrar dig en stund?
jag kom från konstnärskvarteren
som en bortkörd hund
innerst inne är jag ej
så skum som jag ser ut
kanske gör min närvaro
dig brysk och resolut
det har jag förnummit
och fått uppleva förut
en dag måste även
denna resa få ett slut...
innan dessa ska många
stormar slå mot denna grund
gör det någonting
om jag beundrar dig en stund...?

LARZ GUSTAFSSON 080531




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-16 07:42



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh så söt! Väldigt vackert, att be om att få beundra. Annars skrivs det så mkt om att få verkligen vara nära, eller älska eller vara galna tillsammans. Man vill så mkt, men att be om att få beundra - det var sött, vackert, lite näpet och det tilltalar mig. Applåd!
2008-12-16

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP