Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INFERNO

på andra sidan
väntar ett inferno
orkar inte med
det där just nu
i min eld har jag
så många järn och
inget utav dessa
järn är du

vad kan släcka
galen brand som härjar?
vatten räcker inte
längre till
kanske långa kyssar
som kan färga
skyn liksom en örn
vid solsbury hill

kritisera gärna
attributen
vågens skum
hör vattenytan till
många är de dystra
bittra sluten
mycket är det
som mitt hjärta vill

LARZ GUSTAFSSON

080529




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-16 08:21



Bookmark and Share


    Tea Alex
"Mycket är det som mitt hjärta vill" - underbart!!! Larz du är fantastisk!
2008-12-16

    ej medlem längre
Bra!
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP