Melodi: "Vietnam är nära" (http://www.youtube.com/watch?v=Y9I-vMdGID8)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: "Vietnam är nära" (http://www.youtube.com/watch?v=Y9I-vMdGID8)


JESUS ÄR NÄRA

Jesus har alltid hållit Sina löften

och Han står troget fast vid Sitt förbund

hos Urtidsklippan

kan jag finna trösten

och verklig trygghet

finner jag

på blodets säkra grund

 

och generalerna i vita huset

alla ministrarna i EU:s topp

ska alla en gång störtas ned i gruset

men inget kan

omintetgöra

pilgrimernas hopp

 

på världens slagfält

slaktas folk i massor

och hem blir plundrade och länsade

nu prasslar det i militärens kassor

deras resurser är ju

alltid

obegränsade

 

en dag ska Fridens Furste få regera

allt ska förvandlas

inget blir sig likt

då finns det inga militärer mera

vårt budskap kallas

evangelium

det är unikt!

 

LARZ GUSTAFSSON  16/12 2008

 

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-16 11:06



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt Larz !!
2008-12-17

  Elaine.S VIP
Underbart skrivet!!
2008-12-16

  anits VIP
Tack för dom här orden,
dom behövs idag när
världen ser ut som den
gör
2008-12-16

    sajo
Gillar den här texten. Jag säger till min granne att det har gjort mig starkare då jag upptäckt min tro.

Applåder för denna text.
2008-12-16

    operation mindcrime
Dina texter får mig att längta efter att kunna tro Larz, de bär en äkthet som är sällsynt...
2008-12-16

    Tea Alex
Amen!
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP