Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOMHET

 

du vet vart gatan leder
du har varit här förut
i annonsen står det städer
som har nätter utan slut
verkligheten är en annan
det vet vi som varit där
allt det pråliga och granna
döljer slum och mörk misär
de kulisser man rest upp som
brukligt är i hollywood
har raserats av den sanning
som ibland är järnbeskodd
costa ricas kastanjetter
smattrar hårt i bakgrunden
vem kan leva livet fullt ut
om han sitter bakbunden?

LARZ GUSTAFSSON 27/5 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-16 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP