Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

å´den andra

 

någonstans borde det övergå förståndet. oavsett vad du menar eller förstår.
du kan tro att jag blir livsfarlig när jag blir stor.
till intelligensen räknas vanligen förmågorna att resonera.

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 571 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-16 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP