Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÖKANDET

att bära denna sorg
är som att irra ensam
i en öde borg
sådan är känslan
när jag ser hur detta torg
är tummelplats för
allt det där jag inte har
och ser hur unga par
har hela livet kvar

olust föder hat
mitt i en välgödd
teknologisk välfärdsstat
ty även själen måste
näras med sin mat
här räcker inte tolv karat

andra sidans gräs
är mycket grönare
så packa nu och res
tills allt blir skönare
där hägrar en oas
för denne drönare
som söker sin extas
i andra ting än tömda glas

LARZ GUSTAFSSON

9/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-19 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP