Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
37 grader


tidenrumstemperatur

Den glorifierade slakten dess unkna säd,
Världsalltets skapelsefärd sjunger om försoning

Jag
ett
Bär

din pannas gråtande pärla
Kan inte springa snabbare än ljuset kan skina min väg

Så långt såg inte havet
att han kunde släcka törsten
av sitt eget djup.




Fri vers av absurdity
Läst 275 gånger
Publicerad 2008-12-19 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absurdity