Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hittade en text som jag skrev för exakt ett år sedan och jag känner just nu exakt likadant...


Jag är på flykt

Jag flyr
jag känner det själv
jag flyr från julen
jag flyr in i jobbet
jag flyr in cybern
jag gör allt för att det inte ska bli jul
och ändå närmar sig dagen

Dikt © Gunilla Karlsson 071219




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-19 10:33



Bookmark and Share


  Fokus
Snart över! Nästa lördag är en alldeles vanlig lördag!
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson