Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PRIVILIGIERAD

priviligierad
mer än jag förstår
underordnar jag mig
det som skrivet står
Guds Ord visar vägen
till ett liv i frid
om du hejdar stegen
lägger ned din strid
priviligierad
kan du också bli
mitt i sorg och armod
kan du vara fri
blodsförbundet borgar
för en säker pakt
vidmakthålls av Honom
vilar på Hans makt
är du barn i huset
har du rätt till bröd
mörkret byts mot ljuset
liv ersätter död
rasar det du byggde
är det bara bra
det var faktiskt ändå
ingenting at tha
Gud har något bättre
som Han gärna ger
om du tror på Honom
om du enkelt ber

LARZ GUSTAFSSON 080513





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-22 08:24



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Insikter och tro, hand i hand. Snyggt!!
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP