Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖT EN MAN

möt en man
med många fel
möt med honungskakors
milda ord
möt en man
som sett en del
utav mänskligt mörker
på vår jord
möt ett ansikte
i kramp
som förvridits
utav ångesten
möt med mjuk hands
milda klapp och var och
forma framtiden
investera hjärtats ljus
i projektet som
ger utdelning
du som bär på
havets brus
som är fri från
varje anspelning
göd och vattna
kom och skin
fast han inte har
förtjänat det
säg du tycker
han är fin
så han vet att
du har menat det
möt sen en
förvandlad man
som kan möta världen
leende
och när skuggorna
försvann
tog de med sig
ett beteende

LARZ GUSTAFSSON 080520




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-22 18:05



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Bra!! Detta behövde man påminnas om i vintermörkret.
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP