Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UTLÄMNAD

man gör sig så sårbar

man gör sig så skör

man öppnar sitt hjärta

i hopp om gehör

en trevande värme

som söker sig ut

som vill komma närmre

och fruktar ett slut

och bambi står på isen

hon vet hon måste gå

fast benen glider undan

så kämpar hon ändå

det som är viktigt

det är just där & då

det som känns rätt och riktigt

är fortsätta att gå

ett hjärta mot oddsen

det slår och det slår

i elden finns trotset

fast kampen känns svår

man blottar sitt inre

på vinst och förlust

man öppnar sitt sinne

och storm drar längs kust

LARZ GUSTAFSSON  081222




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 2556 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-12-23 06:47



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015-01-24

    Lucky88
Mycket bra!
2010-11-27

    Keating
Den bästa jag har läst här på poeter.se
2010-05-09

  aol
just det där att blotta sitt inre gör en sårbar bra skriftat,
2010-04-13

  SoLiA
så jävla bra!!!
"Man gör sig sårbar
man gör sig så skör
man öppnar sitt hjärta
i hopp om gehör"
Du sätter ord på känslan jag bär just nu! tack tack tack!
2009-03-21

  JNI
Helt underbart skrivet !
så skönt naivt och modet som finns att "försöka" !

vackert !

God jul!
2008-12-23

  friheten
VAcker skriven
2008-12-23

  Nasrin
Väldigt vackert! Att vara Sårbar och skör är att man är ärlig med sina känslor och "JAGET".
Det här dikten är otroligt vackert som du har vågat och har visat modet. Applåder!!!!!!!!!!!!! kram
2008-12-23

  Björn Karlsson
Fantastiskt vacker
med fin rytm
2008-12-23

  Carola Zettergren
Mycket fint poetat , du!!!!!
2008-12-23

  Måna N. Berger
En mycket vacker text.

"man gör sig så sårbar
man gör sig så skör"

Det måste vi, för att inte förstenas.
2008-12-23

  Teresia Ridell
Undvika att falla är omöjligt..men att resa sig igen är nödvändigt svårt o starkt.
Riktigt bra skrivit !
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP