Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julhälsning

Medan jag sista adventsljusen bränner
och inför tomtens ankomst mig spänner
är det faktiskt så att jag känner
att skicka en hälsning till skrivarvänner -
till hela gänget, båd' kvinnor och männer!

Och så kan vi stämma upp en liten julpsalm (ni kanske gissar vilken melodi som kan vara lämplig här!)

Den vintertid nu kommer
med arm- och lårbensbrott.
Jag önskar att den skojarn
i baken fick ett skott
av riktigt grova hagel
så att den flyktar bort:
Nånstans på norra Grönland
ska vintern hållas kort!

Ja, och med dessa ord vill jag önska skrivarvännerna (några skrivarfiender har vad jag minns inte hört av sig) en riktigt God jul och Gott nytt år!

 




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-23 13:19



Bookmark and Share


  greajt
hihi,
god jul i efterskott
2009-01-21

  vera gade VIP
du glömde dina GODA maränger, Björn...!
2008-12-23

  Jessica Ebbesson
Jag stämde allt upp i julpsalmen..trallalala..
God Jul & Gott Nytt År!
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP