NAZISTSTADEN GÄVLE!!!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NAZISTSTADEN GÄVLE!!!


VANLIG

alla tvåbenta

övervakningskameror

paranoian som är kompakt

från söder till norr

alla är så nervösa

och på helspänn hela dan

var välkommen, min vän

till en vanlig dag på stan!

där kommer någon som är glad

det är nog en turist

en långhårig med skägg

en typisk djurrättsaktivist

här finns bara rum för

ken & barbie av stål

man skäller på hitler

men har samma mål

håll lägsta profilen

och häll i dig sprit

för bryter du mönstret

så åker du dit

var tråkig och trist

medioker och tyst

skriv inte en rad och

säg inte ett knyst

LARZ GUSTAFSSON   081223




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-23 15:24



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Låt oss bryta mönstret, låt oss bli en färgexplosion i det kleinkarierte* grå!

(*Kleinkariert - smårutigt, inskränkt, trångsynt.)
2008-12-23

  Marie Å
Härligt att det ändå finns de som skriver….. och gör det bra...
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP