Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inget religiöst mischmasch. No mess, no fuss, just pure impact!


LJUSNINGEN

ljusningen kommer försiktigt
tvingar sig aldrig på
viskar om det som är viktigt
sänker sig till min nivå
ljusningen kommer med balsam
kommer med vila och tro
skingrar den mjölkvita dimman
ute på dimmornas bro

rusig av fartens tjusning
svårt bränd av öknarnas sol
väcktes jag ur min berusning
lurad som april the fool
ytornas sköna krusning
har ingen mättad att ge
men skymtar jag en ljusning
vågar jag börja be

LARZ GUSTAFSSON
080502




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-24 08:43



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Gillar första delen för lugnet den sprider..
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP