Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvar lever drömmen

 

 

julafton 

timmarna går fort

med få men glada ord

i

värmande gemenskap

somnar in i ett sammanhang

vaknar upp i samma sammanhang

dagar i familjeliv

 

lever kvar i drömmen

sann i två decenier

tio år har gått

åren kommer aldrig åter

 

somnar in i värmande gemenskap

lever kvar i drömmen som blev sann

i många år

 

som försvann

 

nu väntar framtidens

oskrivna blad

ännu tomt

vitt och blankt

morgondagen kommer att fylla det

 

med vad

kvar lever drömmen

 

om kärlekens gemenskap

i

vardagsliv

'''''''




Fri vers av KristinaE
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-25 01:20



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
vackert skrivet, uttryckt,

inte alltid lätt att få till det i vardagen, som i drömmen.
2008-12-25

  Maria T
En mycket vacker dikt om
drömmen som blev sann
Jag önskar dig innerligt
ett Gott Nytt År med
kärleksfull gemenskap
2008-12-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
När ögon sett i
från förr dit nu
öppnats en dörr
är det kanske inte
som det var då...
Men i livet man får
hitta nya spår
om, när det
nu går!
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE