Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Tony Eriksson, Valbo.


VARSÅGOD

korpar över ödslig hed
solljus över zion
ett par timmar rycks du med
sedan stänger bion
ögonblick som skimrar starkt
över hav och marker
som en kick som blir som knark
som oaser, parker
budskap att ta vara på
läker, lockar, ljuder
öppna dina himmelsblå
det är jag som bjuder

LARZ GUSTAFSSON

080530




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-26 09:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Tack, fina rader.....
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP