Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En inre dialog


Tröst

Jag sitter i sängen
med min ängel intill
Hon ber mig titta
på den ensamma flickan
på sängkanten

"Ska vi hjälpa henne?"...
frågar min ängel.
"Vem är hon - vad vill hon?
Hon har rest så lång väg
och hon behöver oss"

En annan existens -
en annan tid, ett annat liv...
Hon väntar och väntar
på sitt eget hjärta -
på sin egen själ

Och jag ber henne
att komma och sätta sig
hos mig och min ängel
för att ge henne tröst -
för att ge henne värme

Och jag säger till henne -
eller är det min ängel som säger:
"Livet är evigt - Du är evig
Ingenting går någonsin förlorat -
ALLT FINNS KVAR!"

Den ensamma flickan
är inte längre ensam
Ljuset finns i hennes ögon,
hoppet i hennes celler
och kärleken i hjärtat




Fri vers av KarinAmanda
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-26 15:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En starkt berörande text... som jag kanske anar en tolkning av - men avstår att skriva ner den
2009-01-01

    Cajsa
Mycket fint skrivet, en text som man blir berörd av
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda