Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven ihop med Mirabelle


Kåt på Gud

Lotusens blomma öppnar sig

som en skattkammare

fylld av kåthet

förgyller natten

och mina sensuella äventyr

likt själens blomning

står jag naken inför dig

viskar

min brunn behöver vatten

helande droppar

av gudomligt spjut

törstiga läppar

trevar

efter närhet

behöver

kittlas till liv

få känna

Guds omfamning.









Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 463 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-27 23:23



Bookmark and Share


  blaite
Mmmh så bra
2010-10-02

  SeXara
Tjusigt! Att vara kåt med den högsta sanningen, vidrörd av den högsta sanningen, måste ju resultera i den vackraste älskogen....
2009-02-21

  Johan Bergstjärna
Den här tycker jag är en underbar i sanning erotisk dikt!
2009-02-20

  Johan Bergstjärna
Oj vad fint!
Så annorlunda & sant erotiskt kärleksfullt.
2009-01-02

  MeAmmie VIP
Underbar flerbottnad kärleksfull längtan<3 Vackert så det slår gnistor om det! Fredens Lena Liljor/Ammie
2008-12-28

  Lejonhjärtas poesi
Ett gudomligt tillstånd av sensualism i din nakenhet.
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna