http://www.youtube.com/watch?v=M99ckGRmbwg&feature=related" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=M99ckGRmbwg&feature=related


MENINGSLÖST

meningslöst att skriva
det blir ändå samma sak
meningslöst att driva
från ett hak till nästa hak
meningslöst att stå upp
när man slagits ned en gång
någon sönder snabbt min själ
till nästa sorgsna sång
meningslöst att debattera
det blir bara bråk
meningslöst att signalera
på sitt eget språk
meningslöst att invitera
ingen vill bli gäst
meningslöst att ockupera
platser i protest
meningslöst att spekulera
allting kan gå snett
meningslöst att imponera
ingenting blir rätt
meningslöst att klaga
det förändrar ingenting
meningslösa saga
om nåns meningslösa ring
när jag tänker efter är
det mesta meningslöst:
ritualer, fester
allting som är pretentiöst
allt blir till ett ekorrhjul
ett kretslopp där jag går
denna onda cirkel
snävare från år till år...

LARZ GUSTAFSSON

080615




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-29 10:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket av sanning......
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP