This is Skaville, Sweden! Shake a leg!http://www.freewebs.com/paulwillo/sfpl.JPG" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
This is Skaville, Sweden! Shake a leg!http://www.freewebs.com/paulwillo/sfpl.JPG


BORN AGAINST



hela livet går i baktakt
det är så som jag vill ha det
och nu utgör vi en motmakt
som en underström i havet
det är denna starka rotkraft
som för oss är själva navet
vägen bort från ekorrhjul
från det orimliga kravet

en våg som bär oss hemåt
igenom alla stormar
vi vägrar att bli stöpta
i konformismens formar
se babelstornen falla
hör sodomsropen skalla
belackarna spyr galla
en fadersröst hörs kalla

bryt upp från politiken
och alla andra diken
här kommer det ett rike
där ingen blir besviken
så dumpa alla liken
rakt ned i nybrovoken
och frigör romantiken
snart stänger Gud butiken

trots släpandet och slitet
har vi det balla beatet
vi lyser väg i natten
här över mörka vatten
kom, rid på själva kammen
för snart så är vi framme

LARZ GUSTAFSSON 19/8 2000




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 11:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra diktat !
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP