Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EKVATORIAL

du bär tropiska stränder inom dig

ett arv från din latitud

jag bär härjande bränder inom mig

men står för min tro på min Gud

en flamingoflocks flykt mot en soluppgång

eller zebror på en savann

och jag irrar betryckt in i nästa sång

från en tid som så hastigt försvann

LARZ GUSTAFSSON   081230-31




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-31 11:13



Bookmark and Share


  Marie Å
Fint.....
2008-12-31

  Elaine.S VIP
Många möten blir det, under åren man vandrar på denna jord...och nu kommer en ny tid med nya möten, förhoppningsvis som bär frukt och inte skrämmer på flykt...
2008-12-31

  Carola Zettergren
HELT UNDERBART BRA!!!!Applåder!!!
2008-12-31

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2008-12-31

  mare VIP
Mycket bra diktat......
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP