http://www.youtube.com/watch?v=T8m6IbItrgk" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=T8m6IbItrgk


EN DAG I HERRENS GÅRDAR

gävles sista hippie
njuter av livet
denna soliga förmiddag
och på glitter samlas
alla glitterflickor
står där och glittrar
ett tag
algeriets pärla
i fotoautomaten
ler när hon kommer ut
den fungerar inte
men hon strålar ändå
fast hon har spillt lite krut
solsken tycks förminska
stadsbornas bekymmer
det är sol man saknat mest
visst kan det väl vara
vackrast när det skymmer
men en solskensdag är bäst
"how much is the fish?"
frestas jag att sjunga
när jag ser försäljaren där
men för en gångs skull
blir det tand för tunga
det finns en gräns för
hur glad man är...
city ler igen
långt bort lockar havet
som en mycket
omfångsrik famn
tiden blir en vän
fokus är på navet:
Han som gav oss
räddningens namn

LARZ GUSTAFSSON 7/3 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-31 12:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det gör jag.
Men det där avspeglade gävlebornas hat mot alla som är glada.
Tack för din kommentar!
2008-12-31

  Marie Å
du detta med glädjegränsen… är det inte gräns att trotsa?
Önskar dig många solskensdagar….och ett gott nytt år!
2008-12-31

  mare VIP
Bibeln talar om att vara glad :)) och vem bryr sig om dom andra.....
surpuppor, tråkmonsar, det har vi för många av !!
Bra ordat... :)))))))))))
2008-12-31

  Carola Zettergren
Urtjusigt, du!!!:)
2008-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Tack detsamma, min vän!
Underbart med denna uppmuntrande och värmande hälsning!
2008-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Tusen tack!

Tack detsamma.

Jo, enligt gävleborna får man inte vara glad.
2008-12-31

  CharlieShane
Bravo !!!!!
Härlig, sveps bara med i raderna!
Men: "det finns en gräns för
hur glad man är..." Vad synd!!!!!
Skön känsla dock det där att glädjen bara bubblar inom en så man tror man spricker!!!
Önskar dej ett gott nytt år o hoppas du håller skrivpennan glödande!

MvH Bojan
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP