Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lips on your hips

 

rör vid mig,

du kommer nudda en evighet

smek längs längtanslår
-kött mot kött-

ord där ögon möts
hand som brinner

 

flammande glöd
-rött mot rött-

en tunga av hav
en kropp av jord

sälta i rörelse

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 328 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-01 17:49



Bookmark and Share


    Maria Malm
Helt, helt ljuvligt underbar!!
2009-01-01

  Just Emotions
mmm underbart skrivet!!!
2009-01-01

  Ulf Lagerholm
"sälta i rörelse", en treordskombination som är mer än bara underbar

jag översvämmas av mannen i mig när jag läser dina rader
å då är det en mycket god text
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund