NO ONE IS INNOCENT!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NO ONE IS INNOCENT!


HUR LÄNGE?

hur länge kan en eld få brinna
innan den uppslukar allt?
ändå måste den få finnas
annars blir det alltför kallt
hur ofta kan ett hjärta såras
innan det ger upp totalt?
hur många gånger ska det våras
innan vi nått vår final?

du strålar av konungslig stolthet
såsom alla prinsessor gör
jag tröttnar på det enahanda
som inte alls är min likör
vi kommer från två skilda världar
och var och en har fått sin lott
allt det som inte dödar härdar
sa han som alltid har det gott

låt denna dagen
bli den sista
allt här på jorden har ett slut
mig kan man både ha och mista
men aldrig nånsin byta ut

LARZ GUSTAFSSON

080624




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-31 17:56



Bookmark and Share


    Pascali
Väldigt fin dikt, gillar speciellt slutet.
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP