Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kall och solig vinterdag är detta.


Vintersång

Tystnad sjunger
isar saknar
greppar grenar
fast som vatten

snön som växer
sockerbitar
i hår är snår
och fågelåt




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 336 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-01-02 11:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja här har det också varit smällkallt idag..och soligt
härligt - tack för en fantastiskt fin dikt!!!
2009-01-02

  Michaela Dutius
Den frusna sången...knarrande tonerna...vinterns egen visa kommer mig till mötes i din berörande dikt
2009-01-02

  Maria T
Här är det snö
gnistrande solsken
och tyst
men fågelåt ???
2009-01-02

  Lia-Lej
Tystnaden som sjuger vinterns egen sång, detta ger stämning!
2009-01-02

  Kristina Wallbing
Har nyss kommit in från 15 minusgrader... ja detta är en passande vintersång! vackert!
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö