Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: kikkie

på vandring i Vadstena - detta hjärta låg mitt på åkern 

 




Hjärta

 

Vackert formad sten

föder glädje

till fruset hjärta

 

Lyckans sten




Fri vers av KristinaE
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-02 13:31



Bookmark and Share


  Maria T
Underbart foto
Lyckosten
2009-01-02

    Erika H
Njutbar text till fin bild.
Ibland bara finns det.
2009-01-02

  Sladjana Zubcevic
Underbart!
2009-01-02

  -Ulla Tilemo- VIP
Underbar bild....härligt att liksom "bara" springa på naturens eget hjärta!
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE