Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärlek brister

 

klyvd
avhyvlad

naken inför tusen frågande stjärnor

blottad
strimlad

avvägd

i osedda ögon
söker jag frälsning

tommare än någonsin
står jag inför din bortvända blick

 

tog intet emot mig när jag föll?




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 353 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-03 09:53



Bookmark and Share


  Paedur
Titeln och sista raden innehåller sådan enorm laddning att endast de skulle kunna räcka för hela dikten. Väldigt smärtsamt och fint skrivet
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund