Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträng kyla - haiku

Månens vita klo
hugger djupt i älvens is -
köldskotten dånar




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 323 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-03 22:19



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Kontrade den här vackra haikun med vad kylan ställer till med...hicka


Be well,
LPWJ
2009-01-05

  Björn Nilsson VIP
Ja, idag dånade det även från Årstaviken!
2009-01-04

  vera gade VIP
att få följa älvens uttryck månad för månad är intryck att spara på
2009-01-04

  Per Rydberg
Yttervärlden bekräftar det du i njutbara ordalag satt på pränt! Tack för att jag fick den språkdrinken serverad!
2009-01-04

  Cris
grymt..

"månens vita klo" vilken strålande liknelse..
2009-01-03

  halmstrå
Mäktigt bildspråk, klorna och isen som dånar. Vinterkylan är dödlig där ute.
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

papillon