Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt jag och aldrig någonsin Du

 

 

Rosorna vissnar

mitt leende dör aldrig

En kista du bygger

med bara händer

blödande, gråtande, skrikande

men mitt leende dör aldrig

 

Rosorna växer

spelen blir allt mer

komplicerade

men jag spelar aldrig

håller mig borta från fällor och fallgropar

jag är smartare än så

nu

 

Dina händer räcks mig genom mörkret

men jag tar dem aldrig

du ser på mig

gråter, skriker, blöder på mina vita lackskor

men jag slutar aldrig

att le

 

Gråt hur mycket du vill vargunge!

för jag slutar aldrig!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-04 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*