Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livshyllning III

det kittlar långt därnere
"död mans hand", säger mamma
och hon skrattar när jag kniper ihop

som en svart strimma smuts under pekfingersnageln
lika lång var den där stranden
full av multen tång

där låg han under gröna filtar
och han lät det kittla bäst det ville
svart och trist som den gamla fågeln vid hans sida




Fri vers av Benjamin Jakobsson
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-06 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Jakobsson
Benjamin Jakobsson