Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helgerna är slut, tack och lov!


Nyhetsvers onsdagen den 7 januari

Isarna ligger tjocka på sjöar och i vikar

i TV, Solens mat vår nordiska kultur berikar

Inger Christensen, en sann poet, har gått ur tiden

och media spår att först 2010 är krisen helt utriden

© YM Bohman -09




Fri vers av Njord
Läst 495 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-07 10:38



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja tackomolovom är helgerna slut säger jag med
om inte annat så för att man blir fullkomligen dagvill

vackraste informativa dagsvers detta min vän!!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER