Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adagio för en ensam man

Det börjar mattas
ditt inre sken.
Du söker gripa
en brusten gren.
Så mycket fattas
och gör dig tom;
Dig kantas vägen
av vissnad blom.

Din styrka sviktar,
den dämpas av;
Du färdas ensam
på skymningshav;
Där ingen siktar
din ranka båt;
och ingen märker
din tysta gråt.




Fri vers av Erik L
Läst 851 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2009-01-08 00:02



Bookmark and Share


  aol
Din absolut bästa dikt hittills så storslaget vacker
2014-05-01

  aol

2014-05-01

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
snyft
vi kan ro tillsammans i många små båtar ju, många blir gemensamt fast på nytt sätt
2013-10-28

  Eloquence
Wow, den här dikten berörde mig.. Starka och laddningsfyllda ord!
2013-01-16

    Shariq
Oj.

Riktigt bra.
2010-05-28

  firefire
Ja den var verkligen bra,välskriven och fin om denna ensamme man!
2010-01-23

  Bibbi VIP
Helt suverän!
Den berör så jag vill bara gråta.
Applåd och bokmärke.
2009-01-10

  -Ulla Tilemo- VIP
Fantastisk. Bravo. Applåder.
.....men.....varför tog den så snabbt slut? Jag vill ha mer!
2009-01-08

    Lindizz
Mycket fint poetiskt flöde i både rim och känsla.
2009-01-08

  Angeldust
*sänder applåder* kram Sunny
2009-01-08

    Bodil Sandberg
Din poetiska penna
över hela bredden spänna

oerhört vemodsvackert och rimligen superbt!!
strålande diktat käre poet!!

applåder applåder!!
2009-01-08

  Carola Zettergren
Strålande!!!
2009-01-08

  mare VIP
Helt underbar att läsa !!
2009-01-08

    Maria Malm
Vacker. Vi färdas alla stundtals ensamma på våra skymningshav.
2009-01-08

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart vacker
2009-01-08

    ej medlem längre
Riktigt riktigt bra är denna Adagio!
2009-01-08

  Paedur
En av dina bästa, riktigt, riktigt bra. Tack för vacker berörande läsning.
2009-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Storslaget!
2009-01-08

    ej medlem längre
BRA!
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L